Ulei esential de patchouli bio Mareste

Trimite unui prieten

Ulei esential de patchouli bio

Ulei esential de patchouli bio

Ulei esențial de patchouli bio din frunze de Pogostemon cablin (origine: cultură organica din Indonezia).
 
Cele mai importante beneficii ale uleiului esențial de patchouli:
-       proprietăți antiseptice,
-       efect cicatrizant
-       efect antiinflamator
-       efect regenerant
-       decongestionant venos
 
Folosiți câteva picături din acest ulei pentru a crea săpunuri, loțiuni, creme sau măști artizanale sau ca ingredient aromoterapeutic pentru a împrospăta aerul din cameră (în amestecuri cu alte esențe într-un difuzor sau pur și simplu turnați 3-4 picături într-o baie de apă). Uleiul nu se aplica niciodata pe piele, trebuie diluat intr-un ulei vegetal.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

  sau  Anulează

Hevea

Ulei esential de patchouli bio

54.90 lei

HEVOILESSPATCH

Nou

Ulei esențial de patchouli bio din frunze de Pogostemon cablin (origine: cultură organica din Indonezia).
 
Cele mai importante beneficii ale uleiului esențial de patchouli:
-       proprietăți antiseptice,
-       efect cicatrizant
-       efect antiinflamator
-       efect regenerant
-       decongestionant venos
 
Folosiți câteva picături din acest ulei pentru a crea săpunuri, loțiuni, creme sau măști artizanale sau ca ingredient aromoterapeutic pentru a împrospăta aerul din cameră (în amestecuri cu alte esențe într-un difuzor sau pur și simplu turnați 3-4 picături într-o baie de apă). Uleiul nu se aplica niciodata pe piele, trebuie diluat intr-un ulei vegetal.
Mai mult

Cumpara pentruCosmetice pentru femei, Cosmetice unisex
BranduriHevea
PreferinteOrganic, Vegan
Extracte vegetalePatchouli (Pogostemum cablin)
TexturaUlei
Idea BoxEsente si uleiuri organice
Greutate/Volum10 ml
Parfumuri, lumanari si uleiuri organiceUleiuri esentiale organice

Scrie o recenzie

Ulei esential de patchouli bio

Ulei esential de patchouli bio

Ulei esențial de patchouli bio din frunze de Pogostemon cablin (origine: cultură organica din Indonezia).
 
Cele mai importante beneficii ale uleiului esențial de patchouli:
-       proprietăți antiseptice,
-       efect cicatrizant
-       efect antiinflamator
-       efect regenerant
-       decongestionant venos
 
Folosiți câteva picături din acest ulei pentru a crea săpunuri, loțiuni, creme sau măști artizanale sau ca ingredient aromoterapeutic pentru a împrospăta aerul din cameră (în amestecuri cu alte esențe într-un difuzor sau pur și simplu turnați 3-4 picături într-o baie de apă). Uleiul nu se aplica niciodata pe piele, trebuie diluat intr-un ulei vegetal.