Blog

4 Idei Deosebite de Cadou pentru Valentine's Day

Citeste mai mult

5 Reguli esentiale pentru a alege cel mai bun sampon organic

Cum definim un sampon de calitate? Ceea ce este important să ne amintim, la fel ca și în cazul alimentelor, doar pentru că un produs arată bine, nu înseamnă că este bun sau sănătos pentru organism. Producătorii folosesc diverse instrumente de marketing și de cercetare a pieței, pentru a afla preferintele consumatorilor și pentru a prezice și influența trend-urile. De exemplu, dacă analiza de piata arata cresterea preferintelor pentru uleiul de lavandă, companiile vor crea produse care au culoarea și aroma lavandei, adaptând și celelalte atribute pentru a face asociația cât mai credibilă și mai reală, chiar dacă produsul nu conține ulei sau extract natural de lavandă, ci doar înlocuitori sintetici. Imaginea lavandei va aparea insa pe ambalaj, iar in text se va face referire la mirosul lavandei.
Citeste mai mult

Workshopul „Impactul cosmeticelor asupra sanatatii si mediului inconjurator”

Doriti sa aflati mai multe despre cum trebuie interpretate listele de ingrediente din cosmetice, care ingrediente trebuie evitate pentru ca pot avea impact negativ asupra sanatatii noastre direct sau indirect?
Citeste mai mult

Deodorantul si riscul de cancer

Proximitatea zonei subratului fata de ganglionii limfatici si zona sensibila a pieptului, precum si rezultatele studiilor realizate pe tesuturi canceroase sunt principalele motive de ingrijorare care ar trebui sa ne faca mai atenti la ingredientele din deodorante. Desi studiile vizeaza, in principal, cancerul de san, unele componente sunt considerate universal daunatoare pentru sanatate, pentru femei si barbati, (ex: sarurile de aluminiu) in mod direct, sau indirect.
Citeste mai mult

Sunt toate cosmeticele coreene la fel de bune? Cum facem Diferenta?

Fie ca esti deja fan infocat al cosmeticelor coreene sau doar ai auzit despre acest trend international, cu siguranta te-ai intrebat de multe ori care sunt cele mai bune branduri de pe piata.  Trendul K-Beauty persista deja de cativa ani de cand si-a facut debutul viral pe piata mondiala a cosmeticelor si nu pare deloc sa incetineasca, ci dimpotriva, ia avant, creand noi oportunitati pentru producatorii de cosmetice coreene.
Citeste mai mult

Cadouri corporate deosebite de la Authentic Plaza

Authentic Plaza realizeaza creatii artizanale personalizate inca din 2000, avand oportunitatea de a colabora si crea alaturi de cei mai buni artisti, fabrici si ateliere din tara. Cadourile corporate create de noi sunt de impact, fiind apreciate ca o alternativa deosebita la cosurile cadou obisnuite.
Citeste mai mult

De ce cosmeticele promovate de Authentic Plaza sunt mai autentice

Multi dintre clientii nostri ne-au intrebat de ce nu avem o gama mai larga si mai diversa de cosmetice bio. Motivul este simplu: am ales doar produse organice care au o puritate deosebita a listei de ingrediente.
Citeste mai mult

Secretele rujului tau favorit

Daca crezi ca rujul tau favorit, luciul de buze sau fardul de ochi sunt "sigure" doar pentru ca pe eticheta nu este trecut plumb sau arsenic la ingrediente, mai gândeste-te. Practic, in ziua de azi, majoritatea produselor cosmetice existente pe piata contin cel putin un metal cu grad ridicat de toxicitate sau care reprezinta un potențial pericol pentru sanatatea organismului uman. Acest lucru se întâmplă datorita reglementărilor foarte permisive care permit companiilor cosmetice să folosească ingrediente cu potențial toxic demonstrat prin studii științifice.
Citeste mai mult

Diferentele dintre cosmeticele cu ingrediente certificate organic si cele cu ingrediente naturale

Piata de cosmetice este poate una dintre cele mai generoase piete, cu nenumarate tipuri de produse, care se diferentiaza nu numai prin pret, calitate si brand, ci si prin ingredientele continute si modalitatile de fabricare. Astfel, de la cosmeticele „normale” pe ale caror etichete citim numerosi compusi de care ne-am lovit poate doar la chimie (sau nici acolo) si prea putine ingrediente a caror denumire s-o intelegem, la cosmeticele cu ingrediente „naturale” si pana la cele cu ingrediente certificate organic este cale lunga si... putin cunoscuta. Publicul nu este foarte informat cu privire la diferentele intre aceste tipuri de produse, iar cuvantul „natural”, trebuie sa recunoastem, „fura” ochii si pare sa devina un fel de „garant” pentru produsul pe care se gaseste scris.
Citeste mai mult

7 produse cosmetice organice recomandate pentru anotimpul rece

Iarna este singurul anotimp in care fata mea, de obicei palida, este incadrata de obraji rumeniti de ger, in mod natural, fara blush. Pielea insa sufera, devine uscata si iritata, deoarece temperaturile scazute si vantul produc leziuni constante ale epidermei. Fata si mainile sunt cele mai expuse si de aceea au nevoie de protectie suplimentara, fiind vitala crearea unei bariere de protectie care sa previna deshidratarea si sa mentina elasticitatea pielii.
Citeste mai mult