Blog

De ce cosmeticele promovate de Authentic Plaza sunt mai autentice

Multi dintre clientii nostri ne-au intrebat de ce nu avem o gama mai larga si mai diversa de cosmetice bio. Motivul este simplu: am ales doar produse organice care au o puritate deosebita a listei de ingrediente.
Citeste mai mult

Secretele rujului tau favorit

Daca crezi ca rujul tau favorit, luciul de buze sau fardul de ochi sunt "sigure" doar pentru ca pe eticheta nu este trecut plumb sau arsenic la ingrediente, mai gândeste-te. Practic, in ziua de azi, majoritatea produselor cosmetice existente pe piata contin cel putin un metal cu grad ridicat de toxicitate sau care reprezinta un potențial pericol pentru sanatatea organismului uman. Acest lucru se întâmplă datorita reglementărilor foarte permisive care permit companiilor cosmetice să folosească ingrediente cu potențial toxic demonstrat prin studii științifice.
Citeste mai mult

Diferentele dintre cosmeticele cu ingrediente certificate organic si cele cu ingrediente naturale

Piata de cosmetice este poate una dintre cele mai generoase piete, cu nenumarate tipuri de produse, care se diferentiaza nu numai prin pret, calitate si brand, ci si prin ingredientele continute si modalitatile de fabricare. Astfel, de la cosmeticele „normale” pe ale caror etichete citim numerosi compusi de care ne-am lovit poate doar la chimie (sau nici acolo) si prea putine ingrediente a caror denumire s-o intelegem, la cosmeticele cu ingrediente „naturale” si pana la cele cu ingrediente certificate organic este cale lunga si... putin cunoscuta. Publicul nu este foarte informat cu privire la diferentele intre aceste tipuri de produse, iar cuvantul „natural”, trebuie sa recunoastem, „fura” ochii si pare sa devina un fel de „garant” pentru produsul pe care se gaseste scris.
Citeste mai mult

7 produse cosmetice organice recomandate pentru anotimpul rece

Iarna este singurul anotimp in care fata mea, de obicei palida, este incadrata de obraji rumeniti de ger, in mod natural, fara blush. Pielea insa sufera, devine uscata si iritata, deoarece temperaturile scazute si vantul produc leziuni constante ale epidermei. Fata si mainile sunt cele mai expuse si de aceea au nevoie de protectie suplimentara, fiind vitala crearea unei bariere de protectie care sa previna deshidratarea si sa mentina elasticitatea pielii.
Citeste mai mult

Recenzie: Alima Pure, produse de machiaj organice

Una din mărcile mele favorite la acest moment este Alima Pure. Fardurile sunt pasiunea mea, deci am o colecție întreagă (fond de ten, farduri de ochi și obraz, rujuri etc) de mărci variate în sertarele măsuței de toaletă. Cu toate acestea, după ce le-am încercat pentru prima dată, fardurile de la Alima Pure au devenit favoritele mele. Îmi place cum se așează pe față, nu astupă porii (sunt hipoalergenice și non-comedogenice) și cred că ar trebui să se regăsească în toate trusele pentru crearea machiajului « natural ».
Citeste mai mult