Politica de confidentialitate
SC ASTI INTERNATIONAL SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului www.authentic-plaza.com, iar această declaraţie de confidenţialitate este parte a angajamentului nostru de confidenţialitate. Dumneavoastră, în calitate de vizitator al magazinului www.authentic-plaza.com puteti vizita site-ul nostru fără a fi nevoie să dezvăluiţi nicio informaţie.
In cazul in care doriti achizitionarea produselor comercializate de magazinul nostru, sunt necesare acele date personale si de contact care ne vor permite onorarea comenzilor in conditiile descrise in urmatoarele pagini: Cum Cumperi?, Livrare, Conditii generale de utilizare a magazinului. Vă rugăm citiţi politica de confidenţialitate pentru a înţelege cum utilizăm şi protejăm informaţiile pe care ni le oferiţi.
Prin înregistrarea şi/sau solicitarea de informaţii de pe acest site, sunteţi de acord cu strângerea, utilizarea şi transferul informaţiilor dumneavoastră conform termenilor prezentei politici.

GDPR

Din data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul principal al Regulamentului este creșterea nivelului de protecție a datelor personale (ale persoanelor fizice) și crearea unui climat de încredere, care să permită fiecărei persoane (fizice) să dețină și să exercite controlul efectiv, direct și prompt asupra prelucrării propriilor date cu caracter personal.
Astfel, considerăm că este un moment potrivit să vă informăm despre cum protejăm datele dumneavoastră personale, respectiv despre cum ne însușim, aplicăm și respectăm prevederile Regulamentului în această privință.


INFORMAŢIILE PE CARE LE COLECTĂM DE LA DUMNEAVOASTRĂ

Pentru a va inregistra ca utilizator sau pentru a comanda din magazinul www.authentic-plaza.com, vi se solicita urmatoarele informaţii: nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de e-mail, data nașterii.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Vom utiliza şi analiza informaţiile pe care le colectăm pentru a onora comenzile primite de la Dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, îmbunătăţi şi dezvolta afacerea. În special, putem utiliza informaţiile dumneavoastră pentru a vă contacta şi a afla părerea dumneavoastră despre produsele şi serviciile noastre şi în scopuri de marketing. În plus, cu acordul dumneavoastră, putem de asemenea utiliza informaţiile dumneavoastră:
  1. pentru a vă informa despre produsele şi serviciile www.authentic-plaza.com pe care vi le comercializam şi care v-ar putea interesa;
  2. pentru a va aduce la cunostinta noutati si informatii relevante si valoaroase pentru o viata sanatoasa;
  3. pentru a vă notifica despre modificările produselor şi serviciilor noastre;
  4. pentru a vă permite să participaţi la promotii, concursuri sau sa utilizati funcţiile interactive ale magazinului www.authentic-plaza.com
Vă putem contacta prin poştă, telefon, fax, precum şi prin E-mail. Dacă nu mai vreţi să fiţi contactati pe viitor, vă puteti dezabona in orice moment.

Colectarea de date și informații generale

Site-ul nostru colectează o serie de date și informații generale atunci când un subiect de date sau un sistem automat solicită site-ul web. Aceste date și informații generale sunt stocate în fișierele jurnal server. Colectate pot fi (1) tipurile de browser și versiunile utilizate, (2) sistemul de operare folosit de sistemul de acces, (3) site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (așa-numitele referre) (5) data și ora accesului la site-ul internet, (6) adresa de protocol Internet (adresa IP), (7) furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces și (8) orice alte date similare și informații care pot fi folosite în cazul atacurilor asupra sistemelor noastre de tehnologie a informației.

Când folosim aceste date și informații generale, nu tragem nicio concluzie cu privire la persoana vizată. Mai degrabă, aceste informații sunt necesare pentru a: (1) furniza corect conținutul site-ului nostru, (2) optimiza conținutul site-ului nostru, precum și publicitatea acestuia; (3) asigura viabilitatea pe termen lung a sistemelor noastre de tehnologie a informației , și (4) să furnizeze autorităților de aplicare a legii informațiile necesare pentru urmărirea penală în cazul unui atac cibernetic. Prin urmare, analizăm statistic datele și informațiile colectate anonim, cu scopul de a spori securitatea datelor și a datelor companiei noastre și de a asigura un nivel optim de protecție a datelor personale pe care le procesăm. Datele anonime ale fișierelor jurnalului de server sunt stocate separat de toate datele personale furnizate de un subiect de date.

Drepturile persoanei vizate.

a) Dreptul de confirmare

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator o confirmare cu privire la faptul că datele cu caracter personal care îl privesc sau nu sunt procesate. Dacă un subiect de date dorește să se folosească de acest drept de confirmare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

b) Dreptul de acces

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator informații gratuite cu privire la datele sale personale stocate în orice moment și o copie a acestor informații. În plus, directivele și regulamentele europene acordă accesul persoanelor vizate la următoarele informații:

-scopurile procesării, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari căror date cu caracter personal au fost sau vor fi dezvăluite, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale, atunci când este posibil, perioada prevăzută pentru care datele cu caracter personal vor fi stocate sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru a determina acea perioadă;

-existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor personale de la operator sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau să se opună unei astfel de procesări, existența dreptului de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile cu privire la sursa acestora, existența unui proces decizional automat, menționată la articolul 22 alineatele (1) și (4) din GDPR și, cel puțin în acele cazuri, informații semnificative cu privire la logica implicată, precum și sig precum și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

În plus, persoana vizată are dreptul de a obține informații cu privire la transferarea datelor cu caracter personal către o țară terță sau către o organizație internațională. În acest caz, persoana vizată are dreptul de a fi informată cu privire la garanțiile corespunzătoare privind transferul.

Dacă un subiect de date dorește să se prevaleze de acest drept de acces, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

c.) Dreptul la rectificare

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Ținând cont de scopurile prelucrării, persoana vizată are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dacă un subiect de date dorește să exercite acest drept la rectificare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

d.) Dreptul de ștergere (Dreptul de a fi uitat)

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a ștergerii datelor cu caracter personal care îl privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge fără întârziere date cu caracter personal în cazul în care unul dintre motivele următoare se aplică, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară:

Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod. Persoana vizată retrage consimțământul la care se bazează prelucrarea în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau punctul (a) din articolul 9 alineatul (2) din GDPR și în cazul în care nu există alt motiv juridic pentru prelucrare. Persoana vizată obiectează prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) din GDPR și nu există motive legitime imperative prelucrarea sau persoana vizată face obiectul prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (2) din GDPR. Datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal. Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a se respecta o obligație legală din dreptul Uniunii sau al statului membru la care controlerul este subiect. Datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1) din GDPR.

Dacă unul dintre motivele menționate mai sus se aplică și un subiect de date dorește să solicite ștergerea datelor cu caracter personal stocate de noi, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat trebuie să se asigure imediat că cererea de ștergere este respectată imediat.

În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal și este obligat, în conformitate cu articolul 17 alineatul (1), să șterge datele cu caracter personal, operatorul, luând în considerare tehnologia disponibilă și costurile de implementare, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, controlorii care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ștergerea de către acești controlori a oricăror legături, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal, în măsura în care prelucrarea nu este necesară. Un angajat va aranja măsurile necesare în cazuri individuale.

e) Dreptul de restricționare a procesării

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a restricționării prelucrării în cazul în care se aplică una dintre următoarele:

Exactitatea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată, pentru o perioadă care permite controlorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal. Prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb limitarea În schimb, controlorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, însă acestea sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cerințelor legale. Persoana vizată a formulat obiecții privind prelucrarea în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) ) din GDPR în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului se suprapun pe cele ale persoanei vizate. În cazul în care una dintre condițiile menționate anterior este îndeplinită și persoana vizată dorește să solicite restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal stocate, ea poate contacta în orice moment orice angajat al operatorului. Angajatul va aranja restricționarea procesării.

f.) Dreptul la portabilitatea datelor

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui controlor, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil. Acesta are dreptul să transmită aceste date altui controlor fără a se împiedica de către operatorul căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atât timp cât prelucrarea se bazează pe consimțământul prevăzut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau în exercitarea autorității publice conferite operatorului.

În plus, în exercitarea dreptului său la transferabilitatea datelor în conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizată are dreptul să transmită date cu caracter personal direct de la un operator la altul, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic și atunci când nu face acest lucru afectează negativ drepturile și libertățile celorlalți.

Pentru a afirma dreptul la portabilitatea datelor, persoana vizată poate contacta în orice moment orice angajat.

g) Dreptul la obiect

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de legiuitorul european, în orice moment, din motive legate de situația sa particulară, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazează pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplică, de asemenea, profilării bazate pe aceste dispoziții.

Nu vom mai procesa datele cu caracter personal în cazul unei obiecții, cu excepția cazului în care putem demonstra motive legitime convingătoare pentru procesarea care depășesc interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Dacă prelucram datele cu caracter personal în scopuri de marketing direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare. Aceasta se aplică profilării în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct. În cazul în care persoana vizată obiectează la prelucrarea în scopuri de marketing direct, nu vom mai prelucra date personale în aceste scopuri.

În plus, persoana vizată are dreptul, din motive legate de situația sa particulară, de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc în scopuri științifice sau istorice de cercetare sau în scopuri statistice în temeiul articolului 89 alineatul (1) din GDPR, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite din motive de interes public.

Pentru a-și exercita dreptul de a prezenta obiecții, persoana vizată poate contacta orice angajat. În plus, persoana vizată este liberă în contextul utilizării serviciilor societății informaționale și, fără a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, să utilizeze dreptul său de a formula obiecții prin mijloace automate prin utilizarea specificațiilor tehnice.

h.) Automatizarea procesului decizional individual, inclusiv profilarea

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care îi privesc sau o afectează în mod semnificativ în mod semnificativ, atât timp cât decizia (1) nu este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislația Uniunii sau a statului membru la care este supusă controlorul și care prevede, de asemenea, adoptarea de măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime sau (3) nu se bazează pe consimțământul explicit al subiectului vizat.

În cazul în care decizia (1) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau (2) se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate, vom pune în aplicare măsuri adecvate pentru a proteja a drepturilor și libertăților și a intereselor legitime ale subiectului, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

Dacă persoana vizată dorește să-și exercite drepturile privind luarea automată a deciziilor individuale, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat.

i.) Dreptul de a retrage consimțământul privind protecția datelor

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european de a-și retrage consimțământul în privința prelucrării datelor sale personale în orice moment.

Dacă persoana vizată dorește să-și exercite dreptul de retragere a consimțământului, acesta poate, în orice moment, să contacteze orice angajat.

Temeiul juridic pentru prelucrare

Artă. 6 (1) lit. un GDPR servește drept bază legală pentru operațiunile de procesare pentru care obținem consimțământul pentru un anumit scop de procesare. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract la care este parte persoana vizată, cum este cazul, de exemplu, atunci când operațiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru furnizarea oricărui alt serviciu, prelucrarea este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b GDPR. Același lucru este valabil și pentru operațiunile de procesare care sunt necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de exemplu în cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. Compania noastră este supusă unei obligații legale prin care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi îndeplinirea obligațiilor fiscale, prelucrarea se face pe baza art. 6 (1) lit. c GDPR. În cazuri rare, prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice. Acesta ar fi cazul, de exemplu, în cazul în care un vizitator a fost rănit în compania noastră și numele, vârsta, datele de asigurare de sănătate sau alte informații vitale ar trebui să fie transmise unui medic, spital sau unei alte părți terțe. Apoi, prelucrarea se va baza pe Art. 6 (1) lit. d GDPR. În cele din urmă, operațiunile de prelucrare s-ar putea baza pe articolul 6 alineatul (1) litera f GDPR. Acest temei juridic este utilizat pentru operațiunile de prelucrare care nu sunt acoperite de niciunul dintre motivele juridice menționate mai sus, dacă prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de compania noastră sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt înlăturate de interese sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal. Astfel de operațiuni de prelucrare sunt în mod special permise deoarece au fost menționate în mod specific de legiuitorul european. El a considerat că un interes legitim ar putea fi asumat dacă persoana vizată este clientul operatorului (considerentul 47 din propoziția 2 GDPR).

Ștergerea și blocarea rutină a datelor cu caracter personal

Administratorul de date prelucrează și stochează datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului de stocare sau, în măsura în care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alți legislatori în legile sau reglementările cărora li se aplică operatorului.

În cazul în care scopul depozitării nu este aplicabil sau dacă expiră o perioadă de depozitare prevăzută de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt în mod obișnuit blocate sau șterse în conformitate cu cerințele legale.

Interesele legitime urmărite de operator sau de o terță parte

În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera f. GDPR interesul nostru legitim este să ne desfășurăm afacerea în favoarea bunăstării tuturor angajaților și acționarilor noștri.

Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal

Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal sunt perioada de păstrare legală respectivă. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse în mod curent, atâta timp cât nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea contractului sau inițierea unui contract.

Furnizarea de date cu caracter personal ca cerințe legale sau contractuale; Cerința necesară pentru a încheia un contract; Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; Consecințele posibile ale neîndeplinirii acestor date

Declarăm că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. Reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea. Neconstituirea datelor cu caracter personal ar avea drept consecință faptul că nu a putut fi încheiat contractul cu persoana vizată. Înainte de furnizarea datelor cu caracter personal de către persoana vizată, persoana vizată trebuie să contacteze orice angajat.

Angajatul clarifică la persoana vizată dacă furnizarea datelor cu caracter personal este cerută prin lege sau contract sau este necesară pentru încheierea contractului, dacă există o obligație de a furniza datele cu caracter personal și consecințele neautorizării datelor personale date.

Drepturile dumneavoastră    

  • Să verificați, să completați și să modificați datele personale introduse în contul de utilizator pe care l-ați creat pe website-ul nostru;    
  • Să ne solicitați să vă comunicăm ce date personale deținem și folosim despre dumneavostră;
  • Să solicitati accesul la datele dumneavoastră, pentru a verifica dacă prelucrarea este întemeiată;
  • Să solicitați restricționarea datelor folosite sau a transferului de date;    
  • Să ne solicitați să actualizăm, să corectăm, să blocăm sau să vă ștergem datele personale dacă sunt incomplete, inexacte sau prelucrate incorect;
  • Să solicitați transferul datelor între operatori;    
  • Să ne solicitați să transformăm în date anonime acele date pe care nu le prelucrăm în mod legal;    
  • Să vă opuneți, în orice moment, la prelucrarea datelor dumneavostră personale, din motive întemeiate și legitime legate de situaţia dumneavostră specifică;    
  • Să vă opuneți, în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele să vă fie folosite pentru marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi în acest scop;
  • Orice alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date) și prin legea nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice).

În mod gratuit, puteţi accesa şi interveni asupra datelor dumneavostră personale pe care le folosim, contactand in scris Authentic Plaza. Cererea scrisă trebuie datată și semnată de către dumneavostră.

De asemenea, vă puteți adresa ANSPDCP sau instanței, dacă considerați că v-am încălcat drepturile.

ABONARE LA NEWSLETTER

Pe site-ul Authentic Plaza, utilizatorii au posibilitatea de a se abona la newsletter-ul nostru.

Acest newsletter are scopul de a informa în mod regulat clienții despre ofertele promoționale, produse noi, evenimente etc. Newsletterul poate fi primit de către persoana vizată doar dacă (1) persoana vizată are o adresă de e-mail validă și (2) s-a inregistrat pentru a primi newsletterul. Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată de către persoana vizată pentru prima dată pentru livrarea newsletterului. Acest e-mail de confirmare este folosit pentru a demonstra dacă proprietarul adresei de e-mail ca persoană vizată este autorizat să primească newsletterul.

În timpul înregistrării buletinului informativ, stocăm, de asemenea, adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul de servicii Internet (ISP) și utilizat de persoana vizată în momentul înregistrării, precum și data și ora înregistrării. Colectarea acestor date este necesară pentru a înțelege (posibil) utilizarea necorespunzătoare a adresei de e-mail a unui subiect la o dată ulterioară și, prin urmare, servește scopului protecției juridice a operatorului.

Datele personale colectate ca parte a unei înregistrări pentru newsletter vor fi folosite doar pentru a trimite newsletter-ul nostru. În plus, abonații la newsletter pot fi informați prin e-mail, atâta timp cât acest lucru este necesar pentru funcționarea serviciului de știri sau a unei înregistrări în cauză, deoarece acest lucru ar putea fi cazul în cazul modificărilor ofertei de newslettere sau evenimentul de schimbare a circumstanțelor tehnice. Nu va exista niciun transfer de date cu caracter personal colectate de către serviciul de newsletter unor terțe părți. Abonamentul la newsletter-ul nostru poate fi anulat de către persoana vizată în orice moment. Acordul privind stocarea datelor cu caracter personal, pe care persoana vizată a dat-o pentru expedierea newsletterului, poate fi revocat în orice moment. În scopul revocării consimțământului, în fiecare newsletter se găsește o legătură corespunzătoare. De asemenea, este posibil să vă dezabonați de la newsletter în orice moment direct pe site-ul Authentic Plaza sau să ne comunicați acest lucru într-un mod diferit (email, telefon).

URMĂRIREA BULETINELOR INFORMATIVE

Newsletterele noastre conțin pixeli de urmărire. Un pixel de urmărire este un grafic miniatural încorporat în astfel de e-mailuri, care sunt trimise în format HTML pentru a permite înregistrarea și analiza fișierului de jurnal. Aceasta permite o analiză statistică a succesului sau eșecului campaniilor de marketing online. Pe baza pixelului de urmărire încorporat, este posibil să vedem dacă și când un e-mail a fost deschis de către un subiect de date și care link-uri din e-mail au fost solicitate de către persoanele vizate.

Astfel de date personale colectate în pixeli de urmărire conținute în newslettere sunt stocate și analizate de către controlor pentru a optimiza transportul newsletterului, precum și pentru a adapta conținutul newsletterelor viitoare chiar mai bine intereselor persoanei vizate. Aceste date personale nu vor fi transmise terților. Persoanele vizate sunt în orice moment îndreptățite să-și retragă declarația de consimțământ pentru a primi newslettere.

După o revocare, aceste date personale vor fi șterse de către controlor. Considerăm automat retragerea de la primirea newsletterului ca revocare.


DEZVĂLUIREA / STOCAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informaţiile pe care ni le oferiţi vor fi păstrate pe servere sigure din interiorul Romaniei Garantam ne-transferarea informaţiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web către părţi terţe.
Dacă noi v-am oferit (sau dacă dumneavoastră aţi ales) o parolă care să vă permită să accesaţi contul personal din site-ul nostru, sunteţi responsabil să păstraţi confidenţialitatea acestei parole. Vă rugăm nu dezvăluiţi această parolă nimănui.
Din nefericire, transmiterea informaţiilor prin Internet nu este complet sigură. Deşi vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu vă putem garanta securitatea datelor transmise; orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. O dată ce am primit informaţiile dumneavoastră, vom utiliza funcţii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

SECURITATEA ŞI STOCAREA DATELOR

Utilizăm măsuri de securitate pentru a vă proteja informaţiile de accesul persoanelor neautorizate şi împotriva procesărilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor şi deteriorărilor. Vom păstra informaţiile dumneavoastră pentru o perioadă de timp nedeterminata.
www. authentic-plaza.com poate conţine legături electronice către alte site-uri. În cazul în care alegeţi să vizitaţi aceste site-uri, se vor aplica propriile politici şi preferinţe de confidenţialitate.

Stocăm informațiile despre dumneavostră pe servere securizate instalate în Romania, în spatele unui firewall. Furnizorul nostru de hosting  își asumă obligații specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care le operează. Mai multe detalii în acest sens, găsiți pe site-ul TLH

De asemenea, atunci când vă introduceți datele prin intermediul contului de utilizator, criptăm informația cu tehnologia Secure Socket Layer ("SSL").

INFORMATII AFERENTE PLATII

Noi nu păstrăm datele dvs. privind plățile pe care le faceți online cu cardul de credit sau debit. Acestea sunt stocate și folosite de Euplatesc (firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților). Pe baza înțelegerii noastre contractuale cu Euplatesc, am primit toate asigurările necesare privind siguranța și protecția acestor date. Authentic Plaza nu va fi responsabilă față de dvs. dacă Euplatesc nu respectă - din orice motiv - respectivele condiții contractuale. Vă invităm să citiți politica Euplatesc privind datele personale pe care le colectează și cum le poate folosi.

MODALITATE DE PLATĂ: UTILIZAREA EUPLATESC CA PROCESOR DE PLATĂ

Pe acest site, controlerul are componente integrate ale serviciului Euplatesc. Euplatesc este un furnizor de servicii de plată online. Plățile sunt procesate prin intermediul conturilor Euplatesc, care reprezintă conturi virtuale private sau de afaceri. De asemenea, Euplatesc poate procesa plăți virtuale prin carduri de credit atunci când un utilizator nu are un cont Euplatesc. Un cont Euplatesc este gestionat prin intermediul unei adrese de e-mail, motiv pentru care nu există numere clasice de cont. Euplatesc face posibilă declanșarea plăților online către terți sau primirea de plăți. Euplatesc acceptă, de asemenea, funcțiile mandatarului și oferă servicii de protecție a cumpărătorilor.

Compania de operare a Euplatesc este EuroPayment Services S.R.L. Datele de contact le gasiti aici: https://www.euplatesc.ro/contact.php.

Dacă persoana vizată alege „Euplatesc” ca opțiune de plată în magazinul online în timpul procesului de comandă, transmitem automat datele persoanei vizate către Euplatesc. Prin selectarea acestei opțiuni de plată, persoana vizată este de acord cu transferul datelor cu caracter personal necesare procesării plăților.

 Datele personale transmise către Euplatesc sunt de obicei numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, numărul de telefon, numărul de telefon mobil sau alte date necesare procesării plăților. Prelucrarea contractului de cumpărare necesită, de asemenea, astfel de date personale, legate de ordinul respectiv.

Transmiterea datelor vizează procesarea plăților și prevenirea fraudei. Operatorul va transfera date cu caracter personal către Euplatesc, în special dacă este dat un interes legitim pentru transmitere. Datele personale schimbate între Euplatesc și operatorul de prelucrare a datelor vor fi transmise de Euplatesc agențiilor de credit economic. Această transmitere este destinată verificărilor de identitate și de bonitate.

Dacă este necesar, Euplatesc va transmite datele cu caracter personal afiliaților și furnizorilor de servicii sau subcontractanților în măsura în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau pentru prelucrarea datelor în ordine.

Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor din Euplatesc pot fi preluate în https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php.



MODIFICĂRI ASUPRA POLITICII NOASTRE DE CONFIDENŢIALITATE

Orice modificări aduse politicii noastre de confidenţialitate în viitor vor fi indicate pe site şi, dacă este necesar, notificate prin e-mail.